1. Introducere :

Site-ul xcarpet.ro este proprietate a FIVE TO WASH SRL avand CUI 40657680 cu nr. de ordine in registrul comertului J21/196/2019.

Prin utilizarea site-ului xcarpet.ro si/sau plasare unei comenzi telefonice, prin formular de contact sau WhatsApp, sunteti de acord cu prezentul regulament.

xcarpet.ro ofera servicii de spalare si curatare a mochetelor si a covoarelor atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice

2. Plasare comenzilor:

Comenzile pot fi plasate atat telefonic la numarul: +40728703650, prin formularul de contact de pe site si prin WhatsApp. Programul de lucru cu publicul este de Luni pana Vineri 09:00 – 18:00 si Sambata in orarul: 09:00 – 14:00.

Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii. Programarile efectuate de clienti vor fi onorate in functie de ordinea primirii acestora si capacitatea de lucru.

3. Ridicare si livrare:

Ridicarea comenzilor este gratuita pentru localitatile specificate in “prima pagina” in functie de numarul de MP care necesita curatare. Daca numarul de MP nu este intrunit, se va aplica o taxa de transport, specificata in “prima pagina” pentru fiecare localitate in parte.

Ridicarea comenzilor se face in prima parte a zilei, pana in ora 14:00, dar nu este limitata de aceasta. Livrarea se face zilnic in functie de orarul stabilit cu clientul si volumul de lucru.

4. Plata serviciilor:

Plata va fi efectuata de catre client la receptia covoarelor sau la predarea acestora, in baza bonului de comanda emis de catre operatorul xcarpet.ro. Plata poate fi efectuata atat cash (operatorului) cat si prin transfer bancar (OP) cu plata inainte de livrarea comenzii.

5. Timpul de executie si livrare:

Timpul de executie si retur al covoarelor este de 48 – 72 de ore din momentul ridicarii covoarelor. Ne rezervam dreptul de a depasi termenul precizat in cazul perioadelor aglomerate si/sau in situatiile in care covorul/covoarele necesita repetarea procesului de curatare, o uscare mai indelungata sau atentie sporita.

6. Limita de raspundere:

 • Spalarea si curatarea covoarelor se efectueaza in apa rece, folosind detergent biodegradabil si echipamente speciale pentru curatarea covoarelor ( batator/desprafuitor automat, masina automata cu perii, centrifuga si uscator cu temperatura controlata)
 • Firma FIVE TO WASH SRL, reprezentata prin xcarpet.ro este absolvita de raspundere in cazul deteriorarii covoarelor care pot aparea in urma spalarii sau uscarii covoarelor sau din cauza unor vicii ascunse ( tesatura care nu rezista la apa; culori destabilizate; tesaturi surfilare desprinse; franjuri deteriorati; crapaturi sau rupturi aparute pe spatele covorului; desprinderea partilor cauciucate; desprinderea lipiturilor de bordura; tesaturi afectate de molii sau mucegai; utilizarea sau depozitarea covorului in conditii neprielnice; sau alti factori externi;)
 • Xcarpet.ro nu-si asuma raspunderea pentru deteriorarea covoarelor ce sunt sau au parti din urmatoarele materiale: piele, blana naturala, matase, vascoza si orice fel de material care nu este recomandat sa fie spalat. Acestea vor fi spalate si curatate pe propria raspundere a clientului.
 • Nu garantam indepartarea petelor de cafea, vin, rugina sau a petelor mai vechi de 2 saptamani. Procesul de curatare si spalare va fi facut cu solutii si echipamente speciale fara a insista asupra acestor pete pentru a nu deteriora materialul. In cazul in care clientul doreste sa insistam pe aceste pete, isi asuma responsabilitatea pentru eventualele nereguli care pot aparea pe material.
 • Xcarpet.ro nu este raspunzatoare in cazul nelivrari comenzilor in termenul de 48-72 de ore de la livrare daca acesta survine din una dintre urmatoarele situatii: perioada aglomerata; covorul necesita atentie sporita la curatare sau uscare; o parte terta este raspunzatoare pentru nedesfasurarea activitatii ( lipsa curent, lipsa apa, etc.)
 • Nu suntem responsabili pentru pierderea, furtul, distrugerea unuia sau a mai multor covoare/ mochete daca acestea survin din urmatoarele cauze independente de noi:

Forta majora: razboi, inundatii, incendii, etc.

 • Prin plasarea unei comenzi de curatare/spalare a clientului, ambele parti recunosc un grad de uzura de 30% a produselor predate.
 • Pentru covoarelor ovale, sau diferite forme calculul tarifului se face la ce mai mare lungime, respectiv latime.
 • In cazul deteriorarii grave a articolelor ce urmeaza a fi spalate din vina firmei FIVE TO WASH SRL , pierderea sau in cazul furtului articolelor din unitatea de lucru(constata de organele abilitate), clientul va fi despagubit cu ajutorul urmatorului calcul: 5 x suma achitata pentru spalarea articolului/articolelor deteriorate. ( suma achitata pentru curatare * 5 ) in termen de 30 de zile lucratoare.
 • Daca suma care trebuie achitata depaseste pragul de 300 de Ron, clientul va trebui sa faca dovada achizitiei articolului / articolelor cu ajutorul facturii, bonului sau mail-ului de confirmare.
 • Orice articol cu o dimensiune mai mica de 1MP va fi calculat la 1 MP
 • La receptia articolelor aveti obligatia de a verifica daca calitatea este conforma, numarul de articole primite este acelasi cu cele predate si/sau daca articolele va apartin.
 • Aveti posibilitatea de a solicita repetarea procesului de curatare si/sau spalare total gratuit daca calitatea nu este conforma. In acest caz, xcarpet.ro nu este responsabila pentru deteriorarea de orice fel a articolului/ articolelor survenit din spalarea insistenta si repetata a acestora.
 • Este recomandat, evitarea depozitarii covoarelor in folie sau pastrarea acestora rulate un termen mai mare de 48 de ore.
 • Nu lasati folia la indemana copiilor, exista risc de sufocare si/sau innecare.
 • Reclamatiile pentru calitatea spalarii covoarelor, primirea altor articole sau mai putine decat ati predat se fac in primele 24 de ore de la receptie, ulterior acestei perioade se considera acceptul dvs. pentru o buna receptie.

7.Reclamatii:

 • Reclamatiile se vor putea face telefonic la numarul: +40728703650, prin email: office@xcarpet.ro sau pe WhatsApp: +40728703650 in termen de 24 de ore de la receptia articolelor.
 • Reclamatiile ulterioare dupa intervalul de 24 de ore nu vor fi luate in considerare si nu vor obliga firma FIVE TO WASH SRL la rezvolarea acestora.

8.Drepturi de autor (proprietare intelectuala)

Site-ul xcarpet.ro și întregul său conținut (imagini , texte , grafice , simboluri , elementele de grafică web, e-mail-uri , scripturi , programe , logo și alte date) este proprietatea FIVE TO WASH SRL și a furnizorilor săi, fiind apărat de Legea nr.8/1996 care se referă la protecția drepturilor de autor și se pedepsește conform legislației în vigoare. Este permisă folosirea site-ului xcarpet.ro în limitele menționate de prezentul document. Site-ul xcarpet.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuit pentru pagubele apărute prin folosirea incorectă a conținutului site-ului.

9.Protectia datelor:

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al site-ului nostru online, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei .Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, FIVE TO WASH SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine. Am pregătit aceast document prin care dorim să te informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele tale cu caracter personal atunci când interacționezi cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru xcarpet.ro. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe site-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care te rugăm să verifici periodic conținutul acestei pagini.

FIVE TO WASH SRL se obligă ca datele cu caracter personal să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing. Datele personale vor putea fi însa transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități pentru a efectua orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Informațiile furnizate către XCARPET sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea serviciilor, trimiterea de mesaje personalului CLEAN ROUTINE SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor în vigoare. FIVE TO WASH SRL nu furnizează adresa ta de e-mail unor terți, nu încurajază spam-ul, și nu face publice datele furnizate de către clienții săi fără acordul explicit al acestora.

Ținând cont de modul de transfer a datelor cu caracter personal stocate de către serverul cleanroutine.ro pe cale electronică ,FIVE TO WASH SRL nu se face răspunzătoare în niciun fel de pierderea sau copierea acestora de către persoane neautorizate, prin folosirea sistemelor de interceptare. După caz, în urma sesizărilor utilizatorilor, FIVE TO WASH SRL va lua toate masurile necesare si va pune la dispoziție toate fișierele organelor competente pentru rezolvarea acestui tip de infacțiune.

Utilizatorii pot seta browserul să nu accepte cookies din partea site-ului xcarpet.ro . În aceasta situație,FIVE TO WASH SRL nu poate garanta funcționalitatea completă a site-ului xcarpet.ro

Site-ul cleanroutine.ro folosește Google Analytics pentru a analiza modul în care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics folosește cookies pentru a colecta informații standard de înregistrare și informații privind activitatea utilizatorilor. Informațiile colectate sunt în totalitate anonime.

Informația generată de cookie în legătură cu modul de folosire a site-ului xcarpet.ro (inclusiv adresa IP) este transmisă către Google. Această informație este folosită apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de către utilizatori și pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. FIVE TO WASH SRL nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresă IP.

Site-ul cleanroutine.ro folosește Google Analytics pentru a face publicitate online. xcarpet.ro folosește opțiunea de publicitate Remarketing oferită de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colectează cookies de pe acest site pentru ați arăta campanii publicitare mai aproape de interesele tale, exprimate prin tipurile de pagini accesate în trecut pe site-ul nostru.

Distribuitorii terță parte, inclusiv Google, afisează anunțurile noastre publicitare pe site-uri de pe internet. xcarpet.ro precum si distribuitorii terță parte, inclusiv Google, utilizează modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) si modulele cookie terță parte (cum ar fi modulul DoubleClick) in combinație pentru a informa, a optimiza și a difuza anunțuri în funcție de vizitele anterioare efectuate pe site.

Site-ul xcarpet.ro foloseste FaceBook Ads ca intermediar pentru marketing online. Facebook Ads foloseste cookies pentru a colecta informatii standard privind activitatea utilizatorilor pe site-ul cleanroutine.ro

NE POȚI CERE :

 • să confirmăm dacă îți prelucrăm datele cu caracter personal;
 • să îți punem la dispoziție o copie a acestor date;
 • să îți oferim alte informații despre datele tale cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi ai, cum poți face o plângere, de unde am obținut datele tale, în măsura în care informațiile nu ți-au fost deja furnizate prin această informare.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisa în baza de date prin e-mail la adresa office@xcarpet.ro

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor cleanroutine.ro, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către FIVE TO WASH SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul XCARPET.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

FIVE TO WASH SRL nu poate fi făcuta responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. 

10. Rezolvarea litigiilor:

FIVE TO WASH SRL încearca și dorește soluționarea eventualelor litigii pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată competențe. Fiind de acord cu acesti Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate răspunderea. Forța majoră invocată și probată de una din parți în condițiile legii, exonerează părțile de obligații – cu excepția obligației de plată pentru serviciile prestate până la apariția ei – pe întreaga durată a forței majore .

 • Prezenta pagina Termeni si Conditii, are valoare de contract intre prestator xcarpet.ro si client, considerandu-se acceptat de comun acord in momentul plasarii unei comenzi / solicitare de ridicare a unuia sau a mai multor articole.
 • Firma FIVE TO WASH S.R.L prin xcarpet.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament fara o notificare in prealabil.